Eminem despre Tupac: ” A fost un superstar in toate intelesurile cuvantului”

hqdefault

Eminem a continuat pentru revista Paper a treia parte a tributului celui mare artist hip-hop cu o oda despre versatilitatea si adancimea emotionala a lui Tupac: “el a vazut lucrurile mult mai departe decat rapperii din acea vreme – impingandu-le pana la nivelul urmator, punand sentiment in cuvintele sale si in muzica sa.”, a spus Eminem. Foarte multi oameni spun: “tu il simti pe Tupac” si e foarte adevarat.

Eminem a incepust sa compuna cand avea 18 sau 19 ani, cand l-a auzit pe Tupac cantand “ Dau o raiata” la Digital Underground.

Relatia lui Eminem cu muzica lui Tupac a crescut si mai mult in plan pesronal cand mama raposatului rapper, Afeni Shakur, i-a dat permisiunea sa produca al cincilea album postum, “Loial jocului”.

N-ai fi putut spune ca la cei 18-19 ai lui Marshall de atunci, va putea avea ocazia si va pune mana pe muzica lui Tupac.

A acoperit o vasta arie si a aratat foarte multe fatete ale sale, dar dicolo de toate, cel mai bun lucru a fost ca a stiut sa fie OM. Te lasa sa vezi asta. Eram fascinat de interviurile sale, si tot ce spunea el era adevarat. El putea sa aiba intotdeauna un atu in fata celor care il intervievau si cand il loveau cu intrebari grele – era incredibil. A fost un superstar in adevaratul sens al cuvantului.

Cat de bun rapper este cineva, fara deosebire, e simplu, pana la urma istoria se scrie. Dar cand compui cantece cum a compus Tupac, cantece din care simti ceva, sentimentul acela nu dispare niciodata.